KOSGEB Revize Dilekçesi Örneği Nedir? Nasıl Yazılır? (ANLATIMLI)

KOSGEB revize dilekçesi örneği nedir? Revize dilekçesi nasıl yazılmalıdır? İçeriği nasıl olmalıdır? Tüm detaylar yazımızda.

KOSGEB revize dilekçesi örneği nedir?

KOSGEB desteklerinden faydalanan KOBİ’lerin bazı durumlarda proje gider kalemlerinde değişiklik yapılması hususunda talepleri olmaktadır. Örneğin, A makinesinin yerine B makinesi; X özelliği olan bir gider kalemi yerine Y özelliği olan bir gider kalemini satın alma durumları söz konusu olabilmektedir. Ya da projelerde veya iş planlarında yer alan gider kalemi stoklarda kalmamaktadır. Bu gibi durumlarda, KOBİ’ler, KOSGEB revize dilekçesi ile değişiklik talebinde bulunabilir ve dosyaları Kurul Gündemine getirilebilmektedir. Peki ama revize dilekçesi nasıl olmalıdır?

Öncelikle şunu söylemeliyim ki, revizyon için dilekçe yazmanıza gerek yoktur. Bunun için KOSGEB, her destek için revizyon formları yayınlamıştır. Bu yayınlanan revizyon formlarını doldurarak bağlı bulunduğunuz KOSGEB il müdürlüğüne teslim etmeniz gerekmektedir.

Eğer sizden buna rağmen ayrıca bir dilekçe talep edecek olurlar ise aşağıdaki ifadeyi A4 formatında yazarak ad soyadı, tarih bilgilerini yazınız ve imza atarak ekine aşağıda yayınlayacağımız ilgili revizyon formunu koyunuz. Revizyon formunuzu doldurmayı unutmayınız.

Uyarı

Bütün destek programlarında revizyonlar, E-KOBİ sistemi üzerinden yapılmaktadır. Yani proje ekranınız, uzmanınız tarafından tekrar açılır ve gider kalemlerini değiştirme şansınız oluşur. Dilekçenizi teslim ettikten sonra sistem üzerinden revize değişikliklerini mutlaka yapmalısınız. Bu hususta, KOSGEB uzmanı veya uzman yardımcısından yardım talep edebilirsiniz.

KOSGEB revizyon formları

İlgili revizyon formunuzu doldurmayı asla unutmayınız. Aşağıdaki dilekçe örneği ile beraber müdürlüğünüzdeki uzman/uzman yardımcınızla görüştükten sonra il müdürlüğünüzün evrak kaydına teslim ediniz.

KOSGEB yeni girişimci desteği revizyon formu için tıklayınız.

KOBİGEL revizyon formu için tıklayınız.

Ar-Ge ve inovasyon destek programı revizyon formu için tıklayınız.

Diğer desteklerin revizyon formları için bize yazabilirsiniz.

KOSGEB revize dilekçesi örneği

KOSGEB revize dilekçesi örneği şu şekilde olmalıdır:

” ……… tarih ve …… sayılı taahhütname ile destek sürecimizin başladığı ………………….. Destek Programı kapsamında EK’te yer alan revizyon formunda detaylı olarak açıklanan revizyon talebimizin Kurul Gündemine getirilerek değerlendirilmesi hususunda gereğini arz ederiz.

EK: Revizyon Formu

Adı Soyadı, Tarih, İmza, Kaşe ”

KOSGEB destekleri isimli sayfamızı ziyaret ederek tüm KOSGEB destekleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

İlgili içerik: KOSGEB gönüllü uzmanlık desteği kapsamında hibe almak ister misiniz?

“KOSGEB Revize Dilekçesi Örneği Nedir? Nasıl Yazılır? (ANLATIMLI)” üzerine 3 yorum

  1. Kosgeb girişimcisi olarak Halen kira yardımı almaya devam ediyorum. Desteklerim arasında eleman yardımı yoktu. Bana bakan uzman revize edebileceğimi söyledi ve sayfamı açtı. Ama nasılsa doldurduğum revize görünmüyor. Yeniden uzmanla mailleştim. Tekrar sayfamı revizeye açtı. Tekrar yanlış yapmak istemiyorum. İşlemlerimi cep telefonu üzerinden yapıyorum bilgisayarım olmadığı için. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

    Yanıtla
  2. Merhaba isplanim onaylandi kuruldan gectim taahutnameyi onayladim sonrasinda odeme formu olusturmak istedim acmadi simdide uyari var programin gecerliligi ve revizyon talebi diye birsey var nasil ilerlicegim

    Yanıtla
    • Çok basit aslında. Buradan ifade edebilmem mümkün değil. KOSGEB Müdürlüğü’ne giderek danışabilirsiniz.

      Yanıtla

Yorum yapın